skip to Main Content

Om Koolit

Koolit har spesialisert seg på konsulentformidling innenfor fagområdene økonomi og forretningsutvikling  i Norge. Vi er en uavhengig part som velger fritt i vårt nettverk og matcher person mot prosjekt/innleieoppdrag.

Vi har optimert prosessen som sikrer rask og presis fremskaffelse av riktig konsulent til rett pris. I tillegg har vi Koolit Databasen med Norges ledende uavhengige konsulenter innenfor våre fagområder.

Ressursene i databasen er selvstendige (i enkelte tilfeller jobber de i mindre spesialistfirmaer), med erfaring fra management consulting, investment banking, revisjon, regnskap og controlling fra firmaer som BCG, PwC, EY, KPMG, Deloitte, Carlsberg, Hydro, Danske Bank, Aker Solutions, ABG Sundal Collier, McKinsey med flere. Konsulentene spenner fra seniorer som kan gå rett inn i CFO- og økonomisjef-roller til junioranalytikere inklusive utvalgte studenter med toppkarakterer. Vi er stolt av kompetansen i vårt nettverk. 

Nettverket er ikke åpent for alle. Det er strenge opptakskriterier og hvert oppdrag evalueres. Gode evalueringer gir større muligheter for nye oppdrag. Slik jobber vi med å sikre kvaliteten i ressursene og leveransene.

Ressursene engasjeres på full tid, deltid eller andre ordninger etter behov. Vi bemanner større prosjekter og skaffer enkeltressurser. Fleksibelt og effektivt.

Back To Top